Omtaler

Se hva noen av våre kunder sier:

«Vi er kjempefornøyde med produktene, men ikke minst servicen og effektiviteten. God og rask oppfølging er gull verdt! Showroomet gir oss i tillegg muligheten til å vurdere produktene på en god måte før vi bestiller, noe som også gjør oss trygge på at vi får det vi ønsker.»

Rigmor Nygård Hansen
Adm.dir./salgssjef Rana Blad

«Som kunde hos Sirkel Reklame føler vi oss godt ivaretatt. Sirkel Reklame har alltid gjort en utmerket jobb for å tifredsstille våre ønsker, og er en leverandør man kan stole 100% på. Vi vil gi Sirkel Reklame våre beste anbefalinger.»

Rolf Olafsen
Esso Deli de Luca

«God kundeservice med rask og effektiv oppfølgning. I et godt samspill med oss, som kunder, bidrar Sirkel Reklame med at vi får de produkter vi ønsker.»

Stig Magne Øie
Daglig leder / Rede Eiendomsmegling

«Hos dere får vi alltid imponerende service, både når det gjelder rask respons og oppfølging underveis inntil leveransen er på plass i våre lokaler. Produktutvalg er moderne og treffer alltid våre ønsker, – alt i alt en sikker og trygg samarbeidspartner.»

Merete Karlsen
Avdelingssjef / Caverion Mo

«Vi er kjempefornøyde med de produktene vi har kjøpt hos dere. Både hva kvalitet og funksjonalitet gjelder. Vi er en bedrift som liker å handle lokalt, og støtte opp om lokalt næringsliv»

Mette Hansen
Strand Shipping

«Vi har opplevd Sirkel Reklame som imøtekommende og leveringsdyktig. Med stort utvalg av artikler på showrommet til å ta og føle på er dette en fin måte at kvaliteten man vil ha sikres. Marianne har fulgt oss forbilledlig opp i prosessen, og leverer med entusiasme og stolthet!»

Eldbjørg Fagerjord
Oppvekstbygda Grønfjelldal

«Har benyttet oss av Sirkel reklame ved flere anledninger. Her har vi fått meget god oppfølging hele veien til det ferdige produktet. Er profesjonell og seriøs! Anbefales på det varmeste😊»

Lena K Aas
Emploi Group

«Sirkel Reklame har et bredt utvalg av produkter, god veiledning og ypperlig service, alltid med et smil!»

Pål-André Pedersen
Prodeco Helgeland AS

«God service og gode produkter fra Sirkel og Marianne»

Andre Stensland
Synspunkt Stensland

«Vi er fornøyd med servicen og produktene vi har fått fra Sirkel reklame»

Monica Langseth
Ressurskoordinator / Effekt AS

«Marianne er superdyktig og veldig hyggelig. Hun tok seg god tid til å virkelig kartlegge behovet vårt, og på den måten fikk vi gode, flotte og nyttige produkter vi er svært fornøyd med. En viktig del av merkevarebyggingen vår! Tusen takk for god hjelp.»

Elisabeth Linder
Build up Helgeland

«Godt fornøyd med service og leveranse. Her blir kunden tatt vare på, anbefaler Sirkel Reklame 😊»

Inger-Lise Lillebrygfjeld
Økonomisjef / HJH

Vi er veldig fornøyde med produktene som vi har kjøpt fra Sirkel reklame. Produktvalgene gir muligheten til å kjøpe økologisk- og fairtradesertifisert, noe som er viktig for vår bedrift.
I tillegg har servicen vært upåklagelig, og som kunde opplever vi at Marianne strekker seg langt for å imøtekomme våre behov.

Laila Iren Jakobsen
Vitensenterpedagog

Skroll til toppen